Καλώς ήρθατε!

 

Το ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΤΣΙΟΥΔΗ ΣΟΦΙΑ βρίσκεται στο Πολύκαστρο (Μεγ. Αλεξάνδρου 45) και δραστηριοποιείται στη διαχείριση ακινήτων, ενώ παράλληλα παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν παντός είδους δραστηριότητα που αφορά στο ακίνητο.

 

Κύρια δραστηριότητα του γραφείου μας είναι οι αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων και όποιων νομικών υπηρεσιών απαιτούνται (μέσω συνεργατών μας όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων: κτηματομεσίτες, δικηγόροι, λογιστές, μηχανικοί).

Διαθέτουμε μεγάλο φάσμα συνεχώς ανανεωμένων ακινήτων κάθε κατηγορίας με γνώμονα την κάλυψη του μεγαλύτερου δυνατού εύρους απαιτήσεων των πελατών μας.

 

Η ομάδα συνεργατών μας αποτελείται από μηχανικούς και τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων, συνεργάτες δικηγόρους, λογιστές και έμπειρους επαγγελματίες κτηματομεσίτες.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας και για όποια συμβουλή για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της περιουσίας σας.

 

Άλλωστε έχουμε το κλειδί για το σπίτι των ονείρων σας...

 

Περιοχές Δραστηριοποίησης του Κτηματομεσιτικού Γραφείου: Δήμος Παιονίας, Δήμος Κιλκίς.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΣΟΦΙΑ ΤΑΤΣΙΟΥΔΗ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 45
61200 Πολύκαστρο Κιλκίς
Τηλέφωνο: 23430 25462
Fax: 23430 25462
Κινητό: 6947007741
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Που θα μας βρείτε